Peak Performance lanceert Ski app

peak-performance-header

In de hardloopwereld heb je Runkeeper, in de wielerwereld heb je Strava en in de wintersportwereld heb je Ski Tracks. Je ziet dat steeds meer merken mee gaan in de trends, Nike is daar een goed voorbeeld van. Het Zweedse kledingmerk Peak Performance geeft het startsein in de wintersportbranche met de lancering van een Ski app.

Imponerende voorzieningen en handige tools

De Peak Performance Trail Map voorziet de skiërs en snowboarders van nuttige informatie tijdens de trip. Zo wordt je op de hoogte gehouden van het actuele weerbericht, sneeuwhoogtes en openingstijden van skiliften en pistes. Met de Trail Map kun je gemakkelijk je positie terugvinden op de pistekaart en dit delen met je vrienden. Ook heb je toegang tot de webcams van het gebied. Omdat veiligheid voor het kledingmerk ook hoog in het vaandel staat, hebben zij er voor gekozen om een SOS knop toe te voegen, waarbij je GPS coördinaten worden verzonden wanneer je in nood verkeert.

Peak-Performance-app-1

Peak-Performance-app-2

Geen concurrentie

Er zijn genoeg andere ski-apps op de markt waar Peak Performance mee moet concurreren maar dat is niet hun voornaamste doel. Het kledingmerk probeert de consument aan zich te binden door een extra dienst aan te bieden buiten de standaard producten. Daarnaast willen zij met deze app laten zien dat ze kwaliteit uitstralen. Peak Performance zal altijd een merk zijn voor mountainsports. Zij leven en ademen hun merknaam met meer passie dan ooit tevoren.

Laat wat van je horen

*