Schoenen kopen met je iPad

Dat de iPad een handig en veelzijdig apparaatje is weten we inmiddels allemaal, maar wat waarschijnlijk minder mensen weten is dat de Apple-tablet ook een handig hulpje kan zijn bij het aanschaffen van nieuwe schoenen.

Hieronder een aantal nuttige apps die je kunnen helpen bij de aanschaf van schoenen.

-          Voetjes Meten

Voetjes Meten is een app die eigenlijk ook wel in onze special over Apps voor de allerkleinsten had gemogen. Het is namelijk een app van Dolcis en Scapino waarmee de voetjes van kleine baby’s en peuters kan worden opgemeten en er kan direct een bijpassend paar sneakers met de app worden aangeschaft. Erg handig voor iedereen die kleine kids heeft dus!

ipad-voetjes-meten

-          Fashionchick

Deze app is alleen geschikt voor onze vrouwelijke lezers, maar de app biedt wel een enorm overzicht van laarzen en schoenen die op dit moment hip en populair zijn. Naast laarzen en schoenen is er natuurlijk ook informatie te vinden over allerlei andere artikelen en het is dus een echte allround app voor alle fashion chicks in Nederland.

-          Sneaker Freaker

Wie op de hoogte wil blijven van het laatste sneakernieuws kan dat doen met Sneaker Freaker. Sneaker Freaker is van origine een papieren blad dat drie keer paar jaar wordt uitgegeven, maar met behulp van de app kan alle content ook in digitale vorm worden bekeken. Het is een ware autoriteit op het gebied van Sneakers en mag eigenlijk dus niet ontbreken bij de echte sneakerfans.

Sneaker-Junkie-Iphone-App

Laat wat van je horen

*