Apps voor de aller kleinste

Dat de mogelijkheden van een iPhone of iPad gigantisch zijn, moge duidelijk zijn.  Het grootste gedeelte van de gebruikers maakt echter geen gebruik van al deze mogelijkheden. Waar vrijwel iedereen zijn of haar iPhone of iPad wel voor gebruikt, is naast het gebruikelijke bellen, sms’en enzovoorts, is om de tijd te doden. De beste manier om dit te doen is het spelen van spelletjes en uitproberen van andere Apps. Er zijn er talloze en voor iedereen wat wils.

Aangezien het bedienen van een iPhone of iPad zo eenvoudig is en zelfs een kind kan het kan, is er een doelgroep extra bij voor Apps. Er worden steeds meer Apps gemaakt voor de kleinste onder ons en dit maakt het voor de ouders een stuk babaygemakkelijker om hun kinderen bezig te houden bij een lange reis. Zo kunnen de kinderen nu buiten het gebruikelijke lezen van een boekje of kijken naar een film op een DVD hoofdsteun in de auto. Een uitkomst wanneer er bijvoorbeeld een lange reis  gemaakt wordt om op vakantie te gaan. Zo kunnen ook de kinderen de tijd gemakkelijk door komen wanneer er op vakantie gegaan wordt met het vliegtuig of wanneer er met de auto gegaan wordt en in een file terecht komt. Zo zijn er voor alle leeftijden leuke Apps te vinden, in verschillende categorieën zoals spelletjes en leerzame Apps.

 

Laat wat van je horen

*